Infomøde om maskinmesteruddannelsen

Tilmeld

Til infomøde på Aarhus Maskinmesterskole har du mulighed for at høre mere om uddannelsen til maskinmester – og ikke mindst møde og snakke med studerende og studievejledere. 

Af hensyn til COVID-19 afholder vi i år både et fysisk infomøde på skolen med afstandskrav (5. november, kl. 17-20) og et online infomøde (12. november, kl. 19-20).

Derudover afholder vi et særskilt online infomøde om maskinmesteruddannelsen via fjernundervisning, som afholdes 5. november.

Kig herunder og læs mere om de forskellige infomøder. 

Fysisk infomøde, 5. november

Til infomødet på Aarhus Maskinmesterskole 5. november fra 17-20 har du mulighed for at høre mere om uddannelsen til maskinmester, opleve skolen på egen krop og møde studerende.

Her får du en rundtur på skolen af de studerende, hvor du bl.a. ser skibssimulatoren, minikraftværk og El-laboratoriet samt vores resterende værksteder og laboratorier. Efter rundturen kan du få en sludder med studerende og studievejledere.

På grund af COVID-19 kan vi i år desværre ikke afholde infomødet helt, som vi plejer. Derfor inddeler vi deltagerne i hold, så vi undgår større forsamlinger. I tilmeldingen til det fysiske infomøde 5. november får du derfor mulighed for at tilmelde dig til et bestemt tidspunkt i tidsrummet fra kl. 17 til 20, hvor du skal møde op. I år kan du højst tage en person med udover dig selv. 

Op til infoaftenen vil vi sende dig en mail med praktisk info, f.eks. kørselsvejledning.

Online infomøde om fjernundervisning, 5. november

Infomødet om maskinmesteruddannelsen via fjernundervisning afholdes 5. november fra kl. 19-20 på den videoplatform, der bruges i undervisningen, så allerede her har du mulighed for at få en fornemmelse af, om det er noget for dig.

Til infomødet vil studerende og undervisere sidde klar til at fortælle og forklare, hvordan det er at studere til maskinmester via fjernundervisning. 

Så hop med online og få et bedre indtryk af, hvad det vil sige at være online studerende.  

Et par dage før sender vi en go-to-guide til at komme på vores online seance.

Online infomøde, 12. november

Har du af den ene eller anden årsag ikke mulighed for at deltage til det fysiske infomøde den 5. november, kan du hoppe med på vores online infomøde, der afholdes torsdag den 12. november fra kl. 19-20.

Her møder du også studievejleder og studerende, der giver dig info om uddannelsen og svarer på de spørgsmål, du eventuelt må have.

Derudover vil du til vores online infomøde også kunne stille spørgsmål omkring den forestående åbning af maskinmesteruddannelsen i Viborg. 

Et par dage før sender vi en go-to-guide til at komme på vores online seance.