Hop til indhold

Oplev Aarhus Maskinmesterskole, 4. november

Kom ned på vores skole og oplev de omgivelser du vil få som hverdag, hvis du vælger at studere hos os.

Til 'oplev Aarhus Maskinmesterskole' den 4. november fra kl. 19-21 kan du få en rundtur på skolen af vores studerende. Samtidig vil du også få information om optag, karriere og fagligt indhold på uddannelsen. 

Du kan høre om alle vores uddannelser, som er: maskinmester, automationsteknolog, autoteknolog og produktionsteknolog.

Et par dage inden selve eventet vil du modtage en video, hvor vores studievejleder og en studerende vil fortælle om uddannelsens indhold og fag, studieliv og karrieremuligheder. Men vi står selvfølgelig også klar på aftenen til at fortælle dig om alt det, du skal eller vil vide.  


Om arrangementet

For at sikre at alle kan få en 1-til-1 snak med de studerende, bliver du inddelt i en mindre gruppe, når du ankommer. Hver gruppe starter med at få en rundvisning på skolen af en til to studerende. Efter rundvisningen kommer du op i vores caféområde, hvor du kan stille spørgsmål til vores studievejledning, undervisere og andre studerende.

Vi har lavet timeslots til vores rundvisninger. I tilmeldingen skal du tilmelde dig et af de timeslots, hvor din rundvisning starter. Og det er også den tid, du skal ankomme på. 

Timeslots

Maskinmester:
1. timeslot: 19.00
2. timeslot: 19.30
3. timeslot: 20.00
4. timeslot: 20.30

Teknologuddannelserne:
1. timeslot: 19.00
2. timeslot: 20.00


Vi opfordrer til, at du begrænser antallet af gæster, du tager med. Aarhus Maskinmesterskole følger naturligvis myndighedernes anvisninger ved afholdelse af fysiske arrangementer. Og vi anbefaler, at du er  opmærksom på, at andre deltagere kan være mere udsatte end dig eller have en anden opfattelse af smitterisiko. 


Online infomøde for maskinmester via fjernundervisning. 

Desuden afholder vi også infomøde for maskinmesteruddannelsen via fjernundervisning, dog vil dette foregå som et online infomøde, hvor du også vil møde studerende og selvfølgelig få en oplevelse af den videoplatform undervisning foregår på. 

Klik for at folde hele indholdet ud

Tilmelding til maskinmesteruddannelsen

Tilmelding til en af teknologuddannelser

Kontakt

Kommunikationsmedarbejder