Hop til indhold

Info om studiestart

7. aug. 2020

Coronasituationen i Aarhus har gennem de seneste dage udviklet sig uhensigtmæssigt, og vi følger løbende situationen og de retningslinjer, der kommer fra myndighederne, og vi forholder os til de anbefalinger, der gives.

De særlige tiltag, der lige nu gælder for Aarhus, kan ses på Styrelsen for patientsikkerheds hjemmeside 

Vi opfordrer alle til at følge myndighedernes retningslinjer for afstand, hygiejne med videre. Vi anbefaler desuden at downloade app’en SmitteStop på mobilen.

Herunder finder du information om, hvordan coronasituationen påvirker din start på studiet.

Ny studerende?

Følg os på facebook og bliv opdateret

Siden opdateres løbende

Status på studiestart 

Adgangskursus
Opstart af adgangskursus onsdag den 12. august, vil dette blive gennemført som planlagt med fremmøde.- De efterfølgende dage for Adgangskursus (13.-14. august) vil også blive gennemført som planlagt med fremmøde.

1. semester
Opstart på 1. semester afvikles efter planen med opstart mandag den 17. august. 


2. semester

Førstehjælp for studerende aflyses i den kommende uge og planlægges gennemført senere. 


4. semester

Opstart for 4. semester mandag den 10. august vil foregå som planlagt med fremmøde. De efterfølgende dage for 4. semester (11.-14. august) i den kommende uge vil også blive gennemført som planlagt med fremmøde. Undtaget for dette er torsdag den 13. august, som vil blive planlagt anderledes, end hvad der tidligere er meldt ud til de involverede. Hvordan dette vil foregå, meldes ud senere direkte til de berørte.

Alle fester og fredagsbarer mv. er aflyst. 

Teknologuddannelser
Opstart af praktikum på automationsteknologuddannelsen mandag den 10. august vil foregå som planlagt med fremmøde. De efterfølgende dage af praktikum for automationsteknologerne (11.-14. august) vil også blive gennemført som planlagt med fremmøde.


Omprøver

Planlagte mundtlige omprøver afvikles som planlagt. De mundtlige omprøver er i forvejen planlagt som online prøver, da den oprindelige ordinære prøve også var online.