Hop til indhold

Årsberetning 2023

På Aarhus Maskinmesterskole er vi ambitiøse. Vi har store ambitioner på de studerendes vegne, og vi forventer, at de gør sig umage. Samtidig sørger dygtige studieinstruktører, undervisere, studievejledere, holdledere og administrativt personale for, at de studerende på vores uddannelser har de bedst mulige forudsætninger for at gennemføre deres uddannelse med trivsel, udfordringer og praksisnære erfaringer.

Som du kan læse i denne beretning, har 2023 budt på flere nye tiltag, bl.a. en tur i fremtidens maskinrum på Laura Mærsk, en ny full-mission maskinrumssimulator, en ny skibsklokke i Viborg og en ny AI-undervisningsassistent.

Årsberetningen beskriver også forventningerne til fremtiden på Aarhus Maskinmesterskole, der bl.a. byder på en forestående strategiproces, der skal vise vejen fra 2025 og frem, ligesom du også vil kunne se årsresultatet, der viser, at Aarhus Maskinmesterskole er kommet bedre igennem 2023 end forventet. 

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du finde billederne af alle de stolte, nyslåede maskinmestre, der dimitterede fra Aarhus Maskinmesterskole.

God læselyst.

Årsberetning 2023

Hent og læs Aarhus Maskinmesterskoles Årsberetning 2023 her