Hop til indhold

På 4. semester skal du i mindst 3 måneders praktik i en selvvalgt virksomhed og skrive dit afsluttende projekt. Det kan både være Danmark og i udlandet. Praktikken er en god mulighed for at afprøve dine nye færdigheder i praksis – og få indsigt i dine fremtidige arbejdsopgaver og karrieremuligheder.

I praktikken afprøver du et arbejdsområde og målretter din uddannelse i forhold til en specifik branche eller et job. Efter praktikken skriver du et afgangsprojekt med udgangspunkt i en problemstilling fra virksomheden.

Praktikken gør dig klogere på, hvilket job og hvilken branche der passer til dig og dine interesser.

Praktikken er en obligatorisk del af uddannelsen, og det er dit ansvar at finde en praktikvirksomhed. Som hjælp står vi til rådighed for sparring og vejledning.

Eksempler på praktikvirksomheder

Din praktik kan foregå i en virksomhed i Danmark eller i udlandet. Følgende virksomheder er typiske praktikvirksomheder for en autoteknolog.

Ejner Hessel
Terminalen Aarhus A/S
Ketner Aarhus
Anders Petersen Automobiler
Skorstensgaard
SKODA Aarhus
Volkswagen Risskov (SMC biler)
Bayern AutoGroup Aarhus
Intercargo Scandinavia A/S
Ballard Power Systems Europe A/S
Bilernes Hus A/S

 

Samarbejde med mange virksomheder

Aarhus Maskinmesterskole har et tæt samarbejde med en lang række private og offentlige virksomheder. Kontakten til erhvervslivet skaber praksisnær undervisning – til glæde for både studerende, uddannelsen og virksomhederne.

Du oplever først og fremmest samarbejdet med erhvervslivet i forbindelse med projektarbejde og praktik.

Kontakt

Daniel Kolind Katborg - Studievejleder, teknologuddannelser og adgangskursus

Studievejleder, teknologuddannelser og adgangskursus