Hop til indhold

Hos Aarhus Maskinmesterskole uddanner vi studerende til at lede, drifte og udvikle de systemer, vores samfund er baseret på. Vi skaber holdspillere og ledere til en fremtid i bæredygtighedens og den grønne omstillings tegn.

Vi er til, fordi vi skaber de kompetencer, erhvervslivet har behov for nu og i fremtiden.

Uddannelse er for os at sætte handling bag ordene. Vi dyrker initiativet og det at gøre noget og få ting til at ske. Hellere fejle og lære af det, end slet ikke at gøre noget. Vi prøver lærebøgerne af i praksis, og på den måde lærer vi bedst, hvordan det gøres ude i virksomhederne.

Vi bringer personlighed i spil med det faglige, og sætter det at samarbejde i grupper og med virksomheder, styre og lede, skabe relationer, analysere og være forandringsparate højt på dagsordenen. Det er evner, som virksomhederne efterspørger i fremtiden.

Vi er et nærværende uddannelsessted i hjertet af Aarhus, hvor der er en tæt og personlig relation mellem  studerende og undervisere. For os er det nære og personlige alfa og omega for at trives på et studie.

Hos os handler det ikke kun om teknik og maskiner. Vi har fokus på, at du både får personlige og faglige evner og kompetencer.

Vi uddanner maskinmestreautomationsteknologerproduktionsteknologer og autoteknologer

En gruppe studerende ses bagfra - de går på en smal gang med rygsæk på ryggen