Hop til indhold

Automationsteknolog praktik

På 4. semester kommer du i automationsteknolog praktik i en virksomhed.

I din praktik afprøver du dine nye færdigheder i en virksomhed og får indsigt i fremtidige arbejdsopgaver og karrieremuligheder. Du får koblet din teoretiske viden med praktisk erfaring og styrker dine kontakter.

I automationsteknolog praktikken afprøver du et arbejdsområde og målretter din uddannelse i forhold til en specifik branche eller et job. Efter praktikken skriver du et afgangsprojekt med udgangspunkt i en problemstilling fra virksomheden.

Praktikken gør dig klogere på, hvilket job og hvilken branche der passer til dig og dine interesser.

Praktikken er en obligatorisk del af uddannelsen, og det er dit ansvar at finde en praktikvirksomhed. Som hjælp står vi til rådighed for sparring og vejledning.

Tag kontakt

Ansøg

Eksempler på praktikvirksomheder

Din automationsteknolog praktik kan foregå i en virksomhed i Danmark eller i udlandet. Følgende virksomheder er typiske praktikvirksomheder for en automationsteknolog.

Samarbejde med mange virksomheder

Aarhus Maskinmesterskole har et tæt samarbejde med en lang række virksomheder. Kontakten til erhvervslivet skaber praksisnær undervisning – til glæde for både studerende, uddannelsen og virksomhederne.

Du oplever først og fremmest samarbejdet med erhvervslivet i forbindelse med projektarbejde og praktik. Vi inviterer også gæsteundervisere indenfor, der bidrager med deres erfaring og det sidste nye fra erhvervslivet.

Kontakt

Jesper Meincke Hansen - Lektor hos Aarhus Maskinmesterskole

Lektor - automatikmekaniker & elektroniktekniker