Hop til indhold

Info til censorer

Kære censor. Denne side er tænkt som en hjælp til dig i forbindelse med dit engagement på Aarhus Maskinmesterskole.

Vi har forsøgt at samle alle dokumenter, som kan være relevante for dig som censor, og vi håber, at du vil være med til at kvalificere sitet med dine input.

Alle eksamener afholdes i WISEflow, som er en digital eksamensplatform. Det er derfor vigtigt, at du, som censor, har gennemset det materiale vedr. denne platform, der er tilgængeligt her på siden.

Censors evaluering af eksamen foregår gennem et spørgeskema (maskinmester). Efter eksamensperioden vil du derfor modtage en mail, med et link til spørgeskemaet, hvor vi beder dig vurdere både praktiske forhold omkring eksamen, men også selve niveauet under eksamen.

Vi bruger din besvarelse til at udvikle studieadministrationens ydelser samt selve maskinmesteruddannelsen. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte studiekoordinator Lotte Sørensen på los@aams.dk eller tlf. 6197 6813.

Parkering
Maskinmesterskolen disponerer kun over et begrænset antal p-pladser på Navitas. Kommer du i bil, skal du derfor parkere i den offentlige parkeringskælder under Navitas-bygningen. Du får udgiften til p-billetten refunderet. Derudover skal du ved parkering huske at sørge for, at bilen holder helt inde i båsen – du risikerer bøder, hvis det ene dæk f.eks. ikke holder i det mørke felt

Overnatning
Hvis du i forbindelse med censorarbejdet har brug for hotel, arrangerer vi det gerne. Vi beder dig være tidligt ude, da det særligt i juni måned kan være svært at finde ledige værelser i nærheden. Hotelbooking kan ske på skolens telefon 8612 6222, eller ved at skrive en mail til Diana Hingebjerg Nyboe dhn@aams.dk

Afregning
Afregningen sendes pr. mail til studiekoordinator Lotte Sørensen, los@aams.dk