Hop til indhold

Maskinmester fjernundervisning

Fjernundervisning er for dig, der gerne vil være maskinmester, men ikke har muligheden for at rykke teltpælene op og flytte til Aarhus for at læse.

Fjernundervisning giver dig mulighed for at gennemføre uddannelsen på en fleksibel måde, hvor undervisningen foregår online. Du kan med andre ord læse til maskinmester på nettet fra dit hjemmekontor.

Undervisningsmålene er de samme, som hvis du deltager i fremmødeundervisningen, men formen er specielt tilpasset fjernundervisningsmiljøet. Du har mulighed for at modtage SU, uanset om du studerer på skolen eller har fjernundervisning.

Socialt - på distancen
På fjernundervisning har vi taget alt det gode fra den klassiske fremmødeundervisning og "puttet" over i et online univers. Gruppearbejde, sociale relationer og en personlig og nærværende dialog med underviserne er en hjørnesten i vores fjernundervisning.

Du kommer på et hold og bliver sat i en studiegruppe, hvor du er ’online’ med dine studiekammerater hele tiden. Opgaverne løses i studiegruppen, så du sidder sjældent på egen hånd. En stor del af læringen ligger i høj grad i at løse problemer og opgaver sammen.

De studerendes oplevelse er, at samarbejdet med og forpligtigelsen overfor deres medstuderende styrker motivationen og engagementet.

Der er studiestart en gang om året, som er i februar. Læs mere om optag her på siden.

Kontakt

Koordinator og underviser, fjernundervisning

Lisbeth Mogensen - Administrativ studievejleder hos Aarhus Maskinmesterskole

Studievejleder - vedr. optagelse og merit

Besøg os Ansøg