Maskinmester fjernundervisning

Fjernundervisning er for dig, der gerne vil være maskinmester, men ikke har muligheden for at rykke teltpælene op og flytte til Aarhus for at læse.

Fjernundervisning giver dig mulighed for at gennemføre uddannelsen på en fleksibel måde, hvor undervisningen foregår online. Du kan med andre ord sidde på dit hjemmekontor og læse til maskinmester!  

Undervisningsmålene er de samme, som hvis du deltager i fremmødeundervisningen, men formen er specielt tilpasset fjernundervisningsmiljøet.

Socialt - på distancen
På fjernundervisning har vi taget alt det gode fra den klassiske fremmødeundervisning og "puttet" over i et online univers. Gruppearbejde, sociale relationer og en personlig og nærværende dialog med underviserne er en hjørnesten i vores fjernundervisning.

Du kommer på et hold og bliver sat i en studiegruppe, hvor du er ’online’ med dine studiekammerater hele tiden. Opgaverne løses i studiegruppen, så du sidder sjældent på egen hånd. En stor del af læringen ligger i høj grad i at løse problemer og opgaver sammen.

De studerendes oplevelse er, at samarbejdet med og forpligtigelsen overfor deres medstuderende styrker motivationen og engagementet.

Der er studiestart en gang om året, som er i februar. Læs mere om optag her på siden.

Steffen læser til maskinmester fra sit hjem i Lemvig

29-årige Steffen Damgaard Nielsen har det altid været en drøm at læse til maskinmester og få nye udfordringer. Den drøm blev opfyldt da han opdagede, at det var muligt at læse til maskinmester hjemmefra og dermed undgå at rykke teltpælene op og flytte familien fra Lemvig til Aarhus.

Studiegrupper er alfa og omega i fjernundervisning

Morten Sønder fra Skive-egnen er ved at være en erfaren studerende udi online undervisning. I hvert fald er Morten over halvvejs på maskinmesteruddannelsen som fjernundervisning, og fordi han er en del af en studiegruppe, er det er slet ikke så steneren at studere fra hjemmekontoret.

Kontakt

Koordinator og underviser, fjernundervisning

Lisbeth Mogensen - Administrativ studievejleder hos Aarhus Maskinmesterskole

Studievejleder - vedr. optagelse og merit

Besøg os Ansøg