Maskinmesteruddannelsen til Viborg

I august 2021 åbner maskinmesteruddannelsen i Viborg. Uddannelsen til maskinmester får adresse i det nye banebyen i Viborg. Som maskinmesterstuderende i Viborg får du en enestående mulighed for at tage en videregående, teknisk uddannelse, der er giver rigtig mange og spændende jobmuligheder og en god løn. Faktisk går 97 ud af 100 nyuddannede maskinmestre direkte ud i job.

Så du er som uddannet maskinmester populær hos de mange virksomheder, der er i og omkring Viborg - og resten af landet og i udlandet for den sags skyld.

Indholdet i uddannelsen til maskinmester er den samme, uanset om du vælger at studere til maskinmester i Aarhus eller Viborg.

Forskellen på de to uddannelsessteder ligger i, at du som studerende i Viborg i højere grad kommer i praktik og laver projekt- og semesterforløb i samarbejde med lokale virksomheder i og omkring Viborg.

Mikkel arbejder for Grundfos

Mikkel arbejder for Grundfos som Plant Director og har ansvaret for tre fabrikker. Det er et job, han er glad for - og han er uddannet maskinmester. 

Kontakt

Kommunikationsmedarbejder

Lisbeth Mogensen - Administrativ studievejleder hos Aarhus Maskinmesterskole

Studievejleder - vedr. optagelse og merit

Underviser - maskinmester

Besøg os Ansøg