Hop til indhold

Bliv maskinmester i Viborg

Som maskinmesterstuderende i Viborg får du en enestående mulighed for at tage en videregående, teknisk uddannelse, der er giver rigtig mange spændende jobmuligheder. Som maskinmester er du med til at finde løsninger på samfundets tekniske udfordringer og skubbe den grønne omstilling fremad.  

Du er som uddannet maskinmester populær hos de mange virksomheder, der er i og omkring Viborg - og resten af landet og i udlandet for den sags skyld.

Indholdet i uddannelsen til maskinmester er den samme, uanset om du vælger at studere til maskinmester i Aarhus eller Viborg.

Forskellen på de to uddannelsessteder er, at du som studerende i Viborg i højere grad kommer i praktik og laver projekt- og semesterforløb i samarbejde med lokale virksomheder i og omkring Viborg. Vi har bl.a. lige indgået et samarbejde med GreenLab i Skive, der er en grøn industripark, som er med til at udvikle de nyeste løsninger indenfor grøn energi. 

Studerende på Aarhus Maskinmesterskole står med flaske

Søg studieplads

På maskinmesteruddannelsen i Viborg til vores 4. semester med studiestart i februar 2022. 

I hjertet af Viborg

I august 2021 åbner maskinmesteruddannelsen i Viborg. Uddannelsen til maskinmester kommer til at ligge på Erik Ejegods Vej 16, 8800  Viborg, som er en del af den nye banebyen i Viborg. 

Kontakt

Kommunikationsmedarbejder

Lisbeth Mogensen - Administrativ studievejleder hos Aarhus Maskinmesterskole

Studievejleder - vedr. optagelse og merit

Underviser - maskinmester

Besøg os Ansøg