Hop til indhold

Kom ned på vores skole og oplev de omgivelser du vil få som hverdag, hvis du vælger at studere hos os. Imens du bliver klogere på vores uddannelser, kan du nyde en gratis hotdog og en sodavand eller en kop kaffe. 

Oplev skolen og mød de studerende

Til Åbent Hus den 3. november, kl. 18.00-20.00 kan du få en rundtur på skolen af vores studerende og snakke med dem om studielivet og ikke mindst høre om de studerendes oplevelser ved at studere på Aarhus Maskinmesterskole.

Samtidig kan du også få information om optag, fagligt indhold på uddannelsen og møde tidligere studerende, der er i job. 

Vi holder Åbent Hus for alle vores fire videregående uddannelser: Maskinmester, automationsteknolog, autoteknolog og produktionsteknolog.

Vi ruller en pølsevogn ud og serverer gratis hotdogs og drikkelse. 

Da vi gerne vil vide, hvor mange vi bliver, og hvor meget mad, vi skal bestille, skal du tilmelde dig til Åbent Hus. Vi sender også lidt information om uddannelserne ud til alle tilmeldte et par dage før Åbent Hus. 

Og tag endelig din familie eller venner med. De er også velkomne!  

Tilmelding til Åbent Hus

3. november, kl. 18-20

Online infomøde for maskinmester via fjernundervisning. 

Desuden afholder vi også infomøde for maskinmesteruddannelsen via fjernundervisning, dog vil dette foregå som et online infomøde, hvor du også vil møde studerende og selvfølgelig få en oplevelse af den videoplatform undervisning foregår på. 

Tilmelding til online informøde om maskinmester via fjernundervisning

Mødet foregår online.

Kontakt

Kommunikationsmedarbejder

Studievejleder, maskinmesteruddannelsen