Hop til indhold

Kom til online Åbent Hus på Aarhus Maskinmesterskole og hør om maskinmesteruddannelsen som fjernundervisning.

Den 7. maj kan du blive klogere på maskinmesteruddannelsen som fjernundervisning. 

Her vil du møde Per Hessellund, der er underviser og ansvarlig for fjernundervisning på Aarhus Maskinmesterskole, som vil fortælle om uddannelsens opbygning, hvilke krav der stilles til studerende, og hvilke muligheder du har, når du er blevet færdig med uddannelsen.

Kenneth læser til maskinmester via fjernundervisning

Kenneth Norborg går på Vildsundbroen

Nysgerrig på hvordan du kan blive maskinmester via fjernstudie?

Fjernundervisning er en anderledes måde at læse til maskinmester. Du vil have online fjernundervisning, hvilket betyder at din uddannelse i det meste af tiden vil foregå hjemmefra. Der er enkelte tidspunkter hvor du skal til Aarhus, men dette vil kun være få gange pr. semester - f.eks. når du skal besøge vores maskinlaboratorium, vores simulator eller hilse på dine medstuderende.

Når du er færdig med din uddannelse, bliver du maskinmester på samme vilkår som andre maskinmestre. Uddannelsen foregår også på samme vilkår, hvilket betyder, at du er fuldtidsstuderende, og skal forvente at bruge omkring 40 timer om ugen på dit studie. Det betyder også, at du er berettiget til SU, og at du skal søge SU ligesom andre studerende. Du søger SU hos Aarhus Maskinmesterskoles SU-vejleder når du er blevet optaget.

En af fordele ved fjernundervisning er at du ikke behøver at flytte dig, og at du dermed kan blive maskinmester online. Det kan være at du ikke bor tæt på en maskinmesterskole, eller at du har andre forhold der gør, at du ikke kan deltage i undervisning i enten Aarhus eller Viborg.

Maskinmester er vejen til go' energi

Med en maskinmesteruddannelse i bagagen omfavner du stort set alle tekniske discipliner og kan finde praktiske løsninger på snart sagt alt i det daglige hos en virksomhed. Det er en bred, bred teknisk videregående uddannelse, der åbner døren til et hav af forskellige typer jobs.

Se videoen

Lidt praktisk information til Åbent Hus

Dato og tidspunkt

Åbent Hus foregår online d. 7. maj kl. 19-20

Sted

Efter din tilmelding får du tilsendt et link til at deltage online.

Tilmelding

Det er nødvendigt, at du tilmelder dig via formularen, hvis du ønsker at deltage i det online Åbent Hus-arrangement.

Du finder formularen lige her >

Spørgsmål og svar

Under hele online-arrangementet vil det være muligt at få besvaret alle dine spørgsmål omkring maskinmesteruddannelsen. Og hvis du har spørgsmål til uddannelsen efter arrangementet, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere. Du kan finde deres kontaktinformation herunder.

Kontakt

Studievejleder, maskinmesteruddannelsen

Per Hessellund - Lektor ved Aarhus Maskinmesterskole

Lektor, maskinmester