Hop til indhold

Karriere- og praktikmatch

Aarhus Maskinmesterskole vil gerne invitere virksomheder til karriere- og praktikmatch på Navitas torsdag den 3. oktober 2024 fra kl. 11.00-14.00. 

Her vil I som virksomhed få mulighed for at møde, netværke og lave aftaler med maskinmesterstuderende, der skal i virksomheds- og bachelorpraktik i foråret 2025, om praktik- og karrieremulighederne hos jer.

Der vil også være studerende fra uddannelserne til automationsteknolog og produktionsteknolog.

Det vil ligeledes være muligt at rekruttere studerende til studiejobs og til fuldtidsstillinger for kommende dimittender. 

Mulighed for at præsentere praktikmuligheder i jeres virksomhed på studerendes intranet

Som en del af Karriere- og praktikmatch vil de studerende have mulighed for at finde deltagende virksomheder på deres intranet, som de benytter dagligt. Her noterer vi navn og e-mailadresse på kontaktpersonen hos jeres virksomhed, og som noget nyt, har I også mulighed for at få tilføjet yderligere information, som de studerende kan dykke ned i efter arrangementet.

Hvis I vil gøre jer ekstra attraktive for de studerende, kan I sende os:

  • En kort tekstbeskrivelse af jeres virksomhed og praktikmulighed hos jer (maks. 100 ord)
  • En kort video med beskrivelse af jeres virksomhed og praktikmulighed hos jer (maks. 3 minutter).

Derudover vil vi på det kraftigste opfordre jer til at lægge evt. stillingsopslag op på vores praktik- og jobportal, så de studerende kan vende tilbage til disse efter arrangementet.

Praktik- og jobportal:

Nogle af jer er muligvis bekendt med vores portal, hvor I kan lægge praktikstillinger, fuldtidsjobs mm. op til de studerende på Aarhus Maskinmesterskole.

Portalen er en lettilgængelig platform, der gør det nemt for jer at oprette jeres stillinger for vores studerende. Nogle af jer vil allerede have en profil, ellers er det let at oprette én. Følg linket her for at oprette en profil hos Aarhus Maskinmesterskole: https://aams.jobteaser.com/da/company_account/sign_in

Du kan også lægge et opslag op uden at oprette en profil, men vi vil anbefale, at du opretter en profil for din virksomhed. Hvis du ikke vil dét, kan du følge dette link: https://aams.jobteaser.com/da/recruiter_account/sign_in

Praktiske oplysninger om arrangementet: 

Tid: Torsdag 3. oktober, kl. 11.00 – 14.00 

Arrangementet begynder 11.00. I har mulighed for at stille jeres stande op 10:30

Der vil være ét højt cafébord klar til hver virksomhed. Medbring evt. en eller to roll-up og lidt materiale til bordet om jeres virksomhed. Der er betalingsparkering i kælderen under Navitas.

Vi sørger for kaffe, vand og en sandwich til jer alle 😊 

Sted: Aarhus Maskinmesterskole, Inge Lehmanns Gade 10, Navitas. Niveau 1 (op ad trappen fra hovedindgangen).  

Tilmelding: Tilmeldingen åbner når vi nærmer os arrangementet. Følg med her eller på LinkedIn, eller få en invitation direkte i indbakken ved at skrive til praktikkoordinator Jannie Hessellund på jsh@aams.dk.

Kontakt

Jannie Sloth Hesselbjerg - Ansvarlig for praktik og internationalisering ved Aarhus Maskinmesterskole

Ansvarlig for praktik og internationalisering

Daniel Kolind Katborg - Studievejleder, teknologuddannelser og adgangskursus

Studievejleder, teknologuddannelser og adgangskursus