u-days 25.-27. februar 2021


25.-27. februar 2021 afholder vi u-days, og i år gør vi det online (guess why!). Dog skal det ikke snyde dig for at se og opleve skolen, møde og snakke med studerende og få et indblik i, hvad det vil sige at være studerende på Aarhus Maskinmesterskole og maskinmesteruddannelsen. 

Vi tilbyder en række online events, og fælles for dem alle er, at du får mulighed for at stille spørgsmål og (forhåbentlig) blive klogere på, om men af vores uddannelser er noget for dig. 

Vi bruger videoplatformen Zoom til vores vores online infoevents. Herunder kan du læse mere om de forskellige aktiviteter, vi tilbyder, og en guide til Zoom.  

Guide til Zoom

Maskinmester: Snak med studerende

Torsdag 25. februar, kl. 10-12

Studerende og studievejledere sidder klar i flere forskellige (virtuelle)rum, så du kan få en nærværende og personlig dialog og spørge lige om det, du ønsker.

Samtidig kan du se en video, hvor vi følger en studerende på en hel almindelig (corona)dag. 

Maskinmester: Virtuel rundvisning

Fredag 26. februar, kl. 12-14

To studerende viser rundt på skolen, der ligger lige midt i Aarhus. Imens de to studerende viser dig rundt, sidder andre studerende også klar til at svare på jeres spørgsmål i kommentarsporet.

Maskinmester: Stil alle dine spørgsmål

Lørdag 27. februar, kl. 10-12

Her helliger vi tiden til dine spørgsmål. Studerende og studievejleder sidder klar foran skærmen og ved tasterne, så du kan stille alle de tænkelige spørgsmål, du måtte have.

Alt fra optag, karriere og uddannelsens faglighed til uddannelsens sværhedsgrad, studieliv og -bolig. 

Automationsteknolog: Virtuelt infomøde

Torsdag 25. februar fra kl. 10-11

Vi afholder virtuelt infomøde om automationsteknologuddannelsen, hvor du bliver klogere på, hvad det vil sige at studere på uddannelsen, uddannelsens faglige indhold og ikke mindst de jobmuligheder, uddannelsen giver dig. 

Autoteknolog: Virtuelt infomøde

Torsdag 25. februar fra kl. 12-13

Vi afholder virtuelt infomøde om autoteknologuddannelsens faglige indhold og ikke mindst de jobmuligheder, uddannelsen giver dig. 

Produktionsteknolog: Virtuelt infomøde

Fredag 26. februar fra kl. 10-11

Vi afholder virtuelt infomøde om produktionstekonolog-uddannelsen, hvor du bliver klogere på, hvad det vil sige at studere på uddannelsen, uddannelsens faglige indhold og ikke mindst de jobmuligheder, uddannelsen giver dig.

Om u-days

Til u-days åbner alle aarhusianske videregående uddannelser dørene rundt om i byen i tre dage i uge 8. Det er din mulighed for at besøge flere uddannelser på samme tid. Det er 17. år i træk, at vi afholder u-days i Aarhus. Sidste år var der ca. 13.000 besøgende på de tre dage. 

 

Kontakt 

Kommunikationsmedarbejder